Hosgeldiniz
Hala Üye degilmisiniz?
Üye olmak çok kolay
Üye olmak için tiklayin
+ PesSoccerTr.Com & WeTurka.Org Pes,Pes 2008,Pes 2009,Pes 2008 Yamaları » PesSoccerTr Hakkında  » Duyurular
 TSL Pro Patch Takım Yerleri Sorunu

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
Sayfa: [1]
Konu: TSL Pro Patch Takım Yerleri Sorunu  (Okunma Sayısı 79 defa) Seçenekler Arama
« : 29 Mayıs 2008, 21:53:28 »
Thugster
MeKaaN
PST Gelişen Üye
*
Rep: 40
Carbonesta
Üyelik Bilgileri E-Posta
Takımım:

Öncelikle merhabalar sevgili pessoccertr.com üyeleri.
Biliyorsunuz sitemizde TSL PRO PATCH yaması yayınlanmakta ve birçok arkadaşımız bu yamayı yüklemekte. Ancak yükleme sırasında veya sonrasında talimatlara uymayan arkadaşlar yamanın hatalı olduğunu iddia etmekte. Öncelikle bu kesinlikle doğru değil, yama bir çok üyemiz tarafından yüklenmiş ve çalışmıştır 3-4 aydırda ben kendi oyunumda yamayı kullanmaktayım ve açıkça söylüyorumki herhangi bir sorun ile hiç karşılaşmadım.
Gelelim en çok karşılaşılan Oyuncu ve Takım yer-isimlerine. Arkadaşlar yamaya ek olarak verilen "Option File" dosyamızı oyuna entegre etmezseniz bu sorunla karşılaşmanız çok çok doğal. İlk önce bu dosyamızı yamanın paylaşıldığı konudan indirelim.
Sonrasında "C:\Documents and Settings\Kullanıcı İsmi\Belgelerim\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2008\save" klasörü içene atalım. Burada dikkat, dosyanızı indirdiğiniz gibi bu dizine atmayın .rar arşivinden ilk önce çıkartın bunuda Winrar adlı programı indirerek yapabilirsiniz. Google'a Winrar yazdıktan sonra birçok sonuç çıkacaktır herhangi birinden inidirin, olmadı sitemizde programın FULL sürümüde mevcuttur. Programı yükledikten sonra indirdiğiniz dosyaya sağ tıklayım "Buraya Çıkart" seçeneği ile dosyamızı oluşturalım ve yukarıda belirttiğim C:\Documents and Settings\Kullanıcı İsmi\Belgelerim\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2008\save dizinine dosyamızı atalım.
Daha sonra sitemizde bulunan "Load-Save" konusundaki talimatları uygulamanız sorununuzu çözecektir.

Konunun alıntısı aşağıda bulunmaktadır resmi büyütmek için üzerine tıklayın. Yazı portalada konulacaktır..

Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap

İzinsiz Kulanılamaz
[/color]

İyi oyunlar..Pessoccertr.com Yönetimi
« Son Düzenleme: 29 Mayıs 2008, 22:22:03 Gönderen: Staruopé » Logged

« Yanıtla #1 : 03 Temmuz 2008, 18:05:17 »
BuLi-X
<|Şebnem Ferah|>
Co-Admin
*
Rep: 16
BuLuT_Harry_Emma@hotmail.com BuLi-X BuLi-X
Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
Takımım:

saolda o resım benım zaten Ben yapmıstım:d

« Yanıtla #2 : 04 Temmuz 2008, 13:49:48 »
Thugster
MeKaaN
PST Gelişen Üye
*
Rep: 40
Carbonesta
Üyelik Bilgileri E-Posta
Takımım:

Alıntı yaptım zaten.

Sayfa: [1]

Gitmek istediğiniz yer:  

PesSoccerTr.Com Kullanım..Sözleşmesi Arşiv
Pro Evolution Soccer 2009 - Pro Evolution Soccer 2008 - Forma Çalışmaları / Kit Editings - Yüz Çalışmaları / Face Editings - PES 2008 Yamaları - Diğer Çalışmalar - Döküman Çalışmaları / Tutorial Forum - Yardım - Destek Bölümü / Help - Support Forum - FIFA 2009 - Football Manager - Nba - Call Of Duty - Crysis - Grand Theft Auto (GTA) - Knight Online - İstanbul Kıyamet Vakti ( İKV ) - Silkroad Online - Metin 2 Online - Ultima Online - Mu Online

|Site Map | Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Seo4Smf v0.2 © Webmaster's Talks

Tema By Buraq
XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!