Anasayfa  |  Forum  |  PES-WE  |  FIFA  |  CM-FM  |  SPOR  |  Download Center  |  Üye Ol  İletişim 

+ PesSoccerTr.Com Pes,Pes 2008,Pes 2009,Pes 2009 Yamaları » PesSoccerTr Hakkında  » Duyurular
 TSL Pro Patch Takım Yerleri Sorunu

Kullanıcı Adı: Beni Hatirla
Şifre:
Konu Bilgileri
Konu Basligi TSL Pro Patch Takım Yerleri Sorunu
Cevap Sayisi 2 cevap var
Okunma Sayısı 121 defa okundu.
Bu Konuyu Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sayfa: [1]
Konu: TSL Pro Patch Takım Yerleri Sorunu  (Okunma Sayısı 121 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 29 Mayıs 2008, 21:53:28 »
MeKaaN
PST Gelişen Üye

Üye No : 1306
Rep Gücü : 40
Kişisel Mesaj : Carbonesta
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri E-Posta

Öncelikle merhabalar sevgili pessoccertr.com üyeleri.
Biliyorsunuz sitemizde TSL PRO PATCH yaması yayınlanmakta ve birçok arkadaşımız bu yamayı yüklemekte. Ancak yükleme sırasında veya sonrasında talimatlara uymayan arkadaşlar yamanın hatalı olduğunu iddia etmekte. Öncelikle bu kesinlikle doğru değil, yama bir çok üyemiz tarafından yüklenmiş ve çalışmıştır 3-4 aydırda ben kendi oyunumda yamayı kullanmaktayım ve açıkça söylüyorumki herhangi bir sorun ile hiç karşılaşmadım.
Gelelim en çok karşılaşılan Oyuncu ve Takım yer-isimlerine. Arkadaşlar yamaya ek olarak verilen "Option File" dosyamızı oyuna entegre etmezseniz bu sorunla karşılaşmanız çok çok doğal. İlk önce bu dosyamızı yamanın paylaşıldığı konudan indirelim.
Sonrasında "C:\Documents and Settings\Kullanıcı İsmi\Belgelerim\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2008\save" klasörü içene atalım. Burada dikkat, dosyanızı indirdiğiniz gibi bu dizine atmayın .rar arşivinden ilk önce çıkartın bunuda Winrar adlı programı indirerek yapabilirsiniz. Google'a Winrar yazdıktan sonra birçok sonuç çıkacaktır herhangi birinden inidirin, olmadı sitemizde programın FULL sürümüde mevcuttur. Programı yükledikten sonra indirdiğiniz dosyaya sağ tıklayım "Buraya Çıkart" seçeneği ile dosyamızı oluşturalım ve yukarıda belirttiğim C:\Documents and Settings\Kullanıcı İsmi\Belgelerim\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2008\save dizinine dosyamızı atalım.
Daha sonra sitemizde bulunan "Load-Save" konusundaki talimatları uygulamanız sorununuzu çözecektir.

Konunun alıntısı aşağıda bulunmaktadır resmi büyütmek için üzerine tıklayın. Yazı portalada konulacaktır..

İzinsiz Kulanılamaz
[/color]

İyi oyunlar..Pessoccertr.com Yönetimi
« Son Düzenleme: 29 Mayıs 2008, 22:22:03 Gönderen: Staruopé » Logged

« Yanıtla #1 : 03 Temmuz 2008, 18:05:17 »
<|Şebnem Ferah|>
PST Gelişen Üye

Üye No : 1313
Rep Gücü : 16
Çevrimdışı Çevrimdışı
BuLuT_Harry_Emma@hotmail.com BuLi-X BuLi-X
Üyelik Bilgileri E-Posta

saolda o resım benım zaten Ben yapmıstım:d

« Yanıtla #2 : 04 Temmuz 2008, 13:49:48 »
MeKaaN
PST Gelişen Üye

Üye No : 1306
Rep Gücü : 40
Kişisel Mesaj : Carbonesta
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri E-Posta

Alıntı yaptım zaten.

Sayfa: [1]

Gitmek istediğiniz yer:  

PesSoccerTr.Com Pes_2009 Arsiv
MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC
vBulletin DarkRed Style Design by Buraq and Emir
XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!