Arkadaşlar Bunu Anlatıcaksanız Doğru Anlatın Ama Yani Bir Çok Sorun Var Siz Cevaplandırmamışsınız Bende Yaşadığım Sorunları Anlatayım Size:
Öncelikle AFS Explorer v3.7 Programını Açtım Ve File/Import AFS File Dan E:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2008\img Dan cv_0 Dosyasını Açtım Ve Karşıma İlk Bu Cıktı:
Missing Description İnformation. Use "Modify Reserved Space" function to fix it.,
AFSExplorer can auto-rebuild the AFS file,do you want to rebuild it?
Yazıyor Buna Hayır Diyorum.
Ve Dedikten Sonra
Descriptor table missing!
Try rebuilding the AFS to fix it
Çıkıyor Bunada Mecburen Tamam Diyoruz.
Ardından Action/Import Folder Diyoruz Ve TSL Pro Patch İçinden Cıkan cv_0 Dosyasına Tıklayıp Tamam Diyoruz Ve
One or More Files Need More Spaces than reserved.
You NEED to rebuild the AFS file to insert them.Do you want to rebuild the AFS file?
Bunada Hayır Diyoruz Ve Devam Ediyoruz
Ve Başlıyor Sıralamaya
Yukarda "Bittikten Sonra Load Diyecek Ona Evet Deyin" Diyor Fakat Bitince Load Veya Evet DEnecek Birşey Denmiyor Ve Listeleme Bittikten Sonra OK Deyip Tekrar Dönüyoruz
Ardından File/Update Diyoruz Ve Karşımıza Menüden E:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2008\img İçinden cv_0 I bulup Tamam Diyoruz Ve Karşımıza Bu Çıkıyor:
Some Of The Descriptors in the AFS file couldn't be uploaded
You Need to regenerate the AFS File
Diyor Ve mecburen Tamam Diyoruz Aynı İşlemi cv_1 İçinde yapıyoruM Fakat OLmuyor Enson Olarak Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin
Üye Ol veya
Giriş Yap Linkinden Option File ı İndiriyoruz
Ve İçinden
PES2008_EDIT01 Adlı BIN Dosyası Cıkıyor Bunu
C:\Documents and Settings\xxx\Belgelerim\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2008\save
Atıyoruz Ve Oyuna Girip Aynı Resimdekileri Uyguladığımızda Load System Data Bulunamadı Gibi Bir Hata İle Karşılaşıyoruz Şunu Düzgün Anlatırsanız Sevinirim. Ve size Detaylı Bir Biçimde Sorunumu Anlattım Umarım Güzel Yararlı Cevaplar Alabilirim.