Anasayfa  |  Forum  |  PES-WE  |  FIFA  |  CM-FM  |  SPOR  |  Download Center  |  Üye Ol  İletişim 

+ PesSoccerTr.Com Pes,Pes 2008,Pes 2009,Pes 2009 Yamaları
Kullanıcı Adı: Beni Hatirla
Şifre:
  İletileri Göster
Sayfa: [1]
1  Pro Evolution Soccer Forumları / PES 2008 Yamaları / Ynt: TSL Pro Patch kurulum'da sorun yasayanlar : 29 Nisan 2008, 12:31:55
Tamamda Evet Diyebileceğim Bir Şey Çıkmıyor Çünkü Aynı Dosyadan Orada Yok :S
2  Pro Evolution Soccer Forumları / PES 2008 Yamaları / Ynt: TSL Pro Patch kurulum'da sorun yasayanlar : 29 Nisan 2008, 01:23:13
Birde Şu Linkteki Bi Dosyayı Kontrol Edin Yada Ben Bilmiyorum nasıl Kullanılıcağını İçinden Bin Uzantılı Dosya Çıkıyor Ya hata Var Yada Bişi İle Açılıyor o Dosya!

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
3  Pro Evolution Soccer Forumları / PES 2008 Yamaları / Ynt: TSL Pro Patch kurulum'da sorun yasayanlar : 29 Nisan 2008, 01:20:34
update'in yolla bilgisayarim/c:/programes files/konami/pes2008/img'i işleminde .
Some of the descriptors in the AFS file couldnt be updated You need to regenerate the AFS file. die bir şey geliyor  tamam diyorum ve oyuna girdiğimde yama yüklenmemiş oluyor ..? problem nedir

--------------------------------------------------------------------------------
ilk cv_0.img ı açtıktan sonra hayır diyorum 
Descriptor table missing!
Try rebuilding the AFS to fix it.  bu çıkıyor ve tamam deyip diğer işlemlere geçiyorum
En son kaydetme sırasındada
Some of the descriptors in the
 AFS file couldnt be updated
You need to regenerate the AFS file. bu çıkıyor bunada tamam diyorum ama olmuyıor

Bu Arkada$ta Aynı şeyden Yakınmış Dediğim Gibi Bir Sorun var Onuda Söyledim Daha Yapabileceğim Birşey Yok Hani Yanlışmı Yapıyorum Diye Size Sordum Bi Bakarsanız Detaylıca Sevinirim.
4  Pro Evolution Soccer Forumları / PES 2008 Yamaları / Ynt: TSL Pro Patch kurulum'da sorun yasayanlar : 28 Nisan 2008, 21:39:13
Arkadaşlar Bunu Anlatıcaksanız Doğru Anlatın Ama Yani Bir Çok Sorun Var Siz Cevaplandırmamışsınız Bende Yaşadığım Sorunları Anlatayım Size:

Öncelikle AFS Explorer v3.7 Programını Açtım Ve File/Import AFS File Dan E:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2008\img Dan cv_0 Dosyasını Açtım Ve Karşıma İlk Bu Cıktı:

Missing Description İnformation. Use "Modify Reserved Space" function to fix it.,
AFSExplorer can auto-rebuild the AFS file,do you want to rebuild it?
Yazıyor Buna Hayır Diyorum.
Ve Dedikten Sonra

Descriptor table missing!
Try rebuilding the AFS to fix it

Çıkıyor Bunada Mecburen Tamam Diyoruz.
Ardından Action/Import Folder Diyoruz Ve TSL Pro Patch İçinden Cıkan cv_0 Dosyasına Tıklayıp Tamam Diyoruz Ve

One or More Files Need More Spaces than reserved.
You NEED to rebuild the AFS file to insert them.Do you want to rebuild the AFS file?

Bunada Hayır Diyoruz Ve Devam Ediyoruz
Ve Başlıyor Sıralamaya
Yukarda "Bittikten Sonra Load Diyecek Ona Evet Deyin" Diyor Fakat Bitince Load Veya Evet DEnecek Birşey Denmiyor Ve Listeleme Bittikten Sonra OK Deyip Tekrar Dönüyoruz
Ardından File/Update Diyoruz Ve Karşımıza Menüden E:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2008\img İçinden cv_0 I bulup  Tamam Diyoruz Ve Karşımıza Bu Çıkıyor:

Some Of The Descriptors in the AFS file couldn't be uploaded
You Need to regenerate the AFS File

Diyor Ve mecburen Tamam Diyoruz Aynı İşlemi cv_1 İçinde yapıyoruM Fakat OLmuyor Enson Olarak Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Linkinden Option File ı İndiriyoruz

Ve İçinden
PES2008_EDIT01 Adlı BIN Dosyası Cıkıyor Bunu
C:\Documents and Settings\xxx\Belgelerim\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2008\save
Atıyoruz Ve Oyuna Girip Aynı Resimdekileri Uyguladığımızda Load System Data Bulunamadı Gibi Bir Hata İle Karşılaşıyoruz Şunu Düzgün Anlatırsanız Sevinirim. Ve size Detaylı Bir Biçimde Sorunumu Anlattım Umarım Güzel Yararlı  Cevaplar Alabilirim.
Sayfa: [1]
PesSoccerTr.Com Pes_2009 Arsiv
MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC
vBulletin DarkRed Style Design by Buraq and Emir
XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!