Anasayfa  |  Forum  |  PES-WE  |  FIFA  |  CM-FM  |  SPOR  |  Download Center  |  Üye Ol  İletişim 

+ PesSoccerTr.Com Pes,Pes 2008,Pes 2009,Pes 2009 Yamaları
Kullanıcı Adı: Beni Hatirla
Şifre:
  İletileri Göster
Sayfa: [1]
1  Pro Evolution Soccer Forumları / Pro Evolution Soccer 2008 Genel / PES/WE İçin Gamepad İncelemesi : 28 Temmuz 2008, 03:24:27
bu snopy converteri izmir/karşıyakada nerde bulabilirim bütün elektrik-elektronik ürünleri satan yerleri baktım hiç birinde yok ve sorduğum zaman ne diyosun sen der gibi yüzümü bakıyolar
2  Pro Evolution Soccer Forumları / Pro Evolution Soccer 2008 Genel / PES/WE İçin Gamepad İncelemesi : 03 Temmuz 2008, 20:17:29
slm herkese  birşey sormak istiyorum
manuel pas ve r3,l3 hakkında bilgi verirmisiniz(nasıl kullanıldığını biliyorum ama ne işe yaradığını öğrenemedim)  bende kendi görüşümü söylemek istiyorum    2007 sonbaharından beri pes08 oynuyorum  bayaa ustalaştım diyebiliriz(analoglar hakkında pek bi bilgim yok sadece dijital ile oynuyorum)

bende   PLATOON DualShock2 plj-105 kullanıyorum  gerçek ps2 gamepad i şeklinde orta tuşlar yumuşak analog hassaslığı normal derecede ayrık dijital modüllü r3 ve l3 çok az sert
 ben pes08 aldığım zaman bu pad i de aldım nerdeyse 1 sene olcak hiç bi kusurunu görmedim ayrıca komşumuzun oğlu sağolsun(0-3 yaş grubu Smiley) kendisini bayaa bi sarstı dayanıklılığını test etti kabloları da bayaa sağlam yani  pad i o kablonun ortasından da ben çekerken sökülme kopma falan olmadı:) ayrıca plastiği ilk elinize aldığınızda sanki kadifeymiş gibi geliyor(cidden Cheesy)  birde snopy converter i ps1 padi içinde kullanabilirmiyim(ve izmir karşıyaka ve çevresinde nerde bulabilirim)  zira 2000den beri ps1 oynuyorum ne ps cafelerdeki ne arkadaşlarımdaki nede usb girişli pc padleri onun kadar rahat kullanamadım  belki garip gelebilir ama bazen hep grafik 3d falan sıkılınca geçiyorum başına we7 oynuyorum:)   ve hiçbi pad onun kadar güzel gelmiyor  eee nede olsa SONY:) 
biraz uzun oldu k.bakmayın ama bunları anlatma gereği hissettim   
Sayfa: [1]
PesSoccerTr.Com Pes_2009 Arsiv
MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC
vBulletin DarkRed Style Design by Buraq and Emir
XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!