Oyunu yanlış yere yüklediniz, silip yeniden yükleyin uyarısı bende de çıktı. Daha sonra fark ettim ki benim oyunum Program Files'da Konami dosyasında değil Game(R)Turk dosyası içinde "Pes2008" olarak kuruluymuş. Silip Game(R)Turk dosyası içine yükledim. Fakat bu sefer de eski oyunumu kaybettim :/ Normal Pes2008'e tıkladığımda da Euro 2008 yamalı oyun açılıyor.
Ayrıca orjinal Pes2008 oyunumda TSL Pro Patch yaması yüklüydü, bu yüzden Hollanda ligi ve gs, fb, bjk formalarında karışıklık meydana geldi.
Euro 2008 yaması milli takımlarla oynama amacı taşıdığı için önemsiz denebilir ama ben eski oyunu etkilemiyor yazdığı için bu yamayı yükledim. Şimdi iki sorum var;
1. Oyunun orjinal halini geri döndürme şansım var mı?
2. Eski haline döndüremio olsam bile en azından formaları düzeltebilme şansım var mı?
Bu arada Euro 2008 yaması Tsl yamasını mahvetmiş olsa bile gerçekten güzel bi çalışma olmuş. Yapımcılara ve bizle paylaşan forum yöneticilerine teşekkürler.
Ayrıca orjinal Pes2008 oyunumda TSL Pro Patch yaması yüklüydü, bu yüzden Hollanda ligi ve gs, fb, bjk formalarında karışıklık meydana geldi.
Euro 2008 yaması milli takımlarla oynama amacı taşıdığı için önemsiz denebilir ama ben eski oyunu etkilemiyor yazdığı için bu yamayı yükledim. Şimdi iki sorum var;
1. Oyunun orjinal halini geri döndürme şansım var mı?
2. Eski haline döndüremio olsam bile en azından formaları düzeltebilme şansım var mı?
Bu arada Euro 2008 yaması Tsl yamasını mahvetmiş olsa bile gerçekten güzel bi çalışma olmuş. Yapımcılara ve bizle paylaşan forum yöneticilerine teşekkürler.
Yamada çalışmıyor falan denmiş ama yama gayet güzel çalışıyor, ben oynuyorum sorunsuz. Benim sorunum yukarda belirttiğim gibiydi ama iki soruma da hala cevap alamadım. Sorularımı şimdiye kadar görmemiş olmanız imkansız..
Daha önce de Yardım - Destek Bölümünde son sorduğum soru cevapsız kalmıştı. Eğer bilmiyorsanız onu da söylemeniz yeterli beyler, cevapsız kalmaktansa başka çözümler ararım ben de.
ggs'nin nooldunu bilmiorm hiç