Elbette ram i yükseltmen gerekiyo yoksa low dışında diğerekran ayarlarında oynayamazsın öncelikle pc ni bir bilgisayarcıya götür o senin ram ile eşleyecen ram modeli bulsun sonra ne kadar yükseltmek istersen yaparsın
Forması Bulunan Takımlar: (Yeni Formalar Kalınlaştırılmıştır.)
EPL: Arsenal Aston Villa Blackburn Chelsea Everton Hull City Manchester City Middlesbrough FC Newcastle Sunderland AFC Tottenham Hotspur West Bromwich Albion West Ham
Primera División: UD Almería Atlético de Madrid Real Betis Sporting Gijon Sevilla CF
Others: Celtic Rangers SC Internacional
National: Austria Bulgaria Ecuador France Germany Hungary Mexico Nigeria Paraguay Poland Slovakia Switzerland Uruguay
Konami geçtiğimiz günlerde piyasaya sürülen futbol simulasyonu oyunu Pro Evolution Soccer 2009'u 1.20 versiyonuna yükselten yamayı yayımladı. Oyunun 'Become A Legend' moduna bazı eklemeler yapan 20 MB'lık yamayı bu adresten indirebilirsiniz.
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
Anlatabileceğim kadar anlatayım pes 2009 dosyalarını pc ye çekin sonra dosyaları rar dan çıkarın çıkan dosyaların 14 , 15 tanesi rarlı onları buraya çıkart deyin ve rar bitince ilk çıkardığımızda 14,15 rar la beraber pro-pes09 dosyaları oluşuyor sonra da bunları gösterin son olara .iso dosyası olarak çıkıyor şimdide bunu daemon lite tools ile açtık mı kuruluma başlıyoruz kurulum bittikten sonra crack i alın büyük bir ihtimal 1. dvd dedir crack i de Oyunu kurduğunuz c veya d deki Konami--pes 2009 içine atın ve çalıştırın iyi oyunlar anlatabildiysem ne mutlu bana
Anlatım tamamen bana aittir sorun olursa yazabilirsiniz
Arkadaşım önce bu tam sürüm cd den farkı yok Kurulum: Partları seçerek Buraya çıkar de sonra tekrar partlar çıkacak vede pro-pes09 dosyaları oluşacak rarlı dosyaları tekrar buraya çıkart de devamını isteyincede pro-pes09 dosyaları gösterince orda numaralı olacak hepsini bitirdikten sonra iso dosyası olacak onu aç ve kuruluma başla