Anasayfa  |  Forum  |  PES-WE  |  FIFA  |  CM-FM  |  SPOR  |  Download Center  |  Üye Ol  İletişim 

+ PesSoccerTr.Com Pes,Pes 2008,Pes 2009,Pes 2009 Yamaları
Kullanıcı Adı: Beni Hatirla
Şifre:
  İletileri Göster
Sayfa: [1] 2
1  Pro Evolution Soccer Yama Forumları / Yüz Çalışmaları / Face Editings / FB,GS,BJK "faces/map.txt" dosyası (Kitserver) : 02 Eylül 2008, 13:31:37
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
http://rapidshare.com/files/142020440/PES2008_EDIT01.bin.html
2  Pro Evolution Soccer Yama Forumları / Yüz Çalışmaları / Face Editings / FB,GS,BJK "faces/map.txt" dosyası (Kitserver) : 23 Ağustos 2008, 20:19:02
ne olduğunu bilmiyosan zaten sana lazım değil demektir...
3  Pro Evolution Soccer Yama Forumları / Yüz Çalışmaları / Face Editings / Faces by BluE_Boi : 17 Ağustos 2008, 21:39:02
Rodrigo Tello

[DOWNLOAD]
4  Pro Evolution Soccer Yama Forumları / Yüz Çalışmaları / Face Editings / Faces by BluE_Boi : 10 Ağustos 2008, 02:06:33
elimdeki fotoğrafla bu kadar oldu. daha iyisini arıyorum.
5  Pro Evolution Soccer Yama Forumları / Yüz Çalışmaları / Face Editings / Faces by BluE_Boi : 09 Ağustos 2008, 12:34:01
Zinedine Zidane
6  Pro Evolution Soccer Yama Forumları / Forma Çalışmaları / Kit Editings / Ðяαgǿès Forma Çalışmaları (Son TS 08-09 Fantasie) : 01 Ağustos 2008, 15:19:52
hoş olmuş, eline sağlık...
7  Pro Evolution Soccer Yama Forumları / Yüz Çalışmaları / Face Editings / Faces by BluE_Boi : 29 Temmuz 2008, 21:50:29
yüzü yaparken sadece fotoğraftaki ten rengini tempelate rengine yaklaştırmak için uğraşmıyorum. tempelate rengiyle de oynuyorum ki gerçeğe en yakınını elde ediyim diye. fotoğraf rengi böyleydi yani.
8  Pro Evolution Soccer Yama Forumları / Yüz Çalışmaları / Face Editings / Faces by BluE_Boi : 28 Temmuz 2008, 18:53:38
o ağızda ne photoshop teknikleri uyguladım bi bilsen, anca bu kadar oldu. yeşillik nerde kalmış? ben göremedim.
9  Pro Evolution Soccer Yama Forumları / Yüz Çalışmaları / Face Editings / Faces by BluE_Boi : 28 Temmuz 2008, 00:03:01
Vincent Kompany

[DOWNLOAD]
10  Pro Evolution Soccer Yama Forumları / Yüz Çalışmaları / Face Editings / Faces by BluE_Boi : 26 Temmuz 2008, 13:08:35
kimse kullanmak istediğini söyleyip paylamamı rica etmedi. o yüzden paylaşmama da gerek yok!
11  Pro Evolution Soccer Yama Forumları / Yüz Çalışmaları / Face Editings / Face-Hair List ve Kitserver için Player ID'leri : 25 Temmuz 2008, 09:04:19
DOWNLOAD
12  Pro Evolution Soccer Yama Forumları / Forma Çalışmaları / Kit Editings / ozankaraman Kitstore (en son: Chelsea Full GDB) : 22 Temmuz 2008, 20:51:50
barca ve chelsea formalarının renkleri harika olmuş. chelsea için link vermişsin ama rar dosyasının şifresi var, onu da söylerse iyi olur. bi de barca formaları için güzel bir GDB hazırlayıp yayınlarsan tadından yenmez.
13  Pro Evolution Soccer Yama Forumları / Yüz Çalışmaları / Face Editings / Faces by BluE_Boi : 22 Temmuz 2008, 20:34:15
olsun yine de Mystiq'in yeri ayrıdır bende. pes6 için yüz toplarken yüzün alrında Mystiq adını gördüğümde yüze bakmadan alır kullanırdım. pes2008 'de de şimdiye kadar Drogba, Anelka, Figo, Benzema, Nistelrooy ve Cris Ronaldo yüzlerini yaptı. piyasada daha iyilerini yapan yok. (Ronaldo hariç; NorD'un Ronaldo yüzü daha başarılı)
14  Pro Evolution Soccer Yama Forumları / Yüz Çalışmaları / Face Editings / Faces by BluE_Boi : 22 Temmuz 2008, 20:19:27
Kusura bakma :DAma sende belirt ben bi anda görünce şaşırdım Cheesy Bide tanınmış facemarkerların yüzlerini editle kendini daha iyi geliştirirsin hemde daha iyi yüzler ortaya çıkar benden söylemesi eğer istersen sana birkaç tanınmış önemli facemarkerlar söylerim Wink
GamingAccess ve PesFaces sitelerini gezerken ister istemez tanıyorum iyi facemaker ları. zaten pes 5 ten beri takip ediyorum bu piyasayı. favorilerim Mystiq ve NorD. bunlar zaten en iyilerini yapıyorlar, bunların yüzlerini geliştiremem. ben yüzünü yapacağım oyuncuyu seçerken o güne kadar çok beğendiğim şekilde yapılmamış olanları seçiyorum.
bunlar da şimdiye kadar üzerinde uğraştığım yüzlerin son halleri:

bi de holosho'nun yüzünü yaptım ama onu beğenmedim.
15  Pro Evolution Soccer Yama Forumları / Yüz Çalışmaları / Face Editings / Faces by BluE_Boi : 21 Temmuz 2008, 18:25:28
güiza nın yüzünde olduğu gibi onda da carvalho91 in yüz kalıbını kullandım. Oedit programı bende çalışmadığından yüzlere en yakın kalıpları arıyorum. burda şanssızlığım aynı zamanda onun kullandığı fotoğrafı kullanmış olmam olmuş.

resimlerden ilki carvalho91'in yaptığı, ikincisi benim yaptığım, üçüncüsü de kullantığım foto. bundan sonra kullandığım kalıpların kime ait olduğunu da yazarım.
Sayfa: [1] 2
PesSoccerTr.Com Pes_2009 Arsiv
MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC
vBulletin DarkRed Style Design by Buraq and Emir
XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!