« Yanıtla #15 : 01 Haziran 2008, 07:24:20 » |
The_SooN
|
Adı:Emre Soyadı:Şen Yaşı:16 Şehri:İstanbul
Biyografisi:
1993 İstanbul Doğumluyum.Aslen Makedonya Göçmeniyim ama Türküm.İstanbul/G.O.Paşa'da Oturuyorum.Şişli Anadolu Teknik Lisesi/Bilişim Teknoloji Bölümü 1.Sınıf'a Gidiyorum
Ben Zaten Pes Team idim. Ama biraz önemli sorunlar cıktı geri verirseniz Sevinirim
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
« Yanıtla #16 : 02 Haziran 2008, 15:53:14 » |
ozankaraman
|
ben ozankaraman. Forma,HD logo,Face,Menü,Adboard,option,scoreboard (kısaca stad ve top hariç herşey)
|
|
|
|
|
|
Ölünüzü dirinizi, hergün birinizi, birgün hepinizi.
|
|
|
« Yanıtla #17 : 02 Haziran 2008, 16:20:50 » |
Buraq
|
Çalışmalarını yayınla vede sitede takıl bize çalışacak adam lazım
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapAvatarınızı alttaki linkte bulunan konudaki gibi düzenlemeniz rica olunur. Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
« Yanıtla #18 : 20 Haziran 2008, 19:24:12 » |
Quaresma7
|
Adı:Emre Soyadı:Ballı Yaşı:14 Şehri:İstanbul
Biyografisi: 1995 Yılında İstabulda doğdum. Daha önce Str ve Scy de çalıştım ve şu andada Scy de Forum Yetkilisiyim : )
|
|
|
|
|
|
PesSoccerTr | PST
|
|
|
« Yanıtla #19 : 21 Haziran 2008, 13:06:31 » |
Thugster
|
Değerlendireleceksiniz. 
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
« Yanıtla #20 : 22 Haziran 2008, 11:48:23 » |
Buraq
|
Çalışmalarını yayınladıysan bakılıp değerlendirilecek
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapAvatarınızı alttaki linkte bulunan konudaki gibi düzenlemeniz rica olunur. Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
« Yanıtla #21 : 03 Temmuz 2008, 18:59:56 » |
By_PaSS
|
Ben Sefa 15 yaşındayım Adanadayım kendi web sitem war ama bu sitede de yetki almak isterim alt yapıdan anlarım
|
|
|
|
|
|
Ücretsiz Web Sitesi Hazırlarım!!!
|
|
|
« Yanıtla #22 : 03 Temmuz 2008, 20:14:22 » |
Pes2008mania
|
Dur daha 2. mesajında görev almak istemişin.Biraz bekle.
|
|
|
|
|
|
Uzun bir süreden sonra selam PESSOCCERTR.
|
|
|
« Yanıtla #23 : 03 Temmuz 2008, 21:14:45 » |
BuLi-X
|
Ben Sefa 15 yaşındayım Adanadayım kendi web sitem war ama bu sitede de yetki almak isterim alt yapıdan anlarım
değerlenrilmesi İçin Knu ac Mesaj Yaz Her Önüne Gelen Görev Verılmez Seckin Biri Olman Lazım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #24 : 18 Temmuz 2008, 16:16:07 » |
mustyduran
|
İYİ GÜNLER Burak abi. Yaşım küçük 14 ama bana yama yapma programı yollarsan yanında da nası yapacağımı bu işe sıkı sarılırım. Teşekkür ederim.
|
|
|
|
|
|
M.Duran)
|
|
|
« Yanıtla #25 : 20 Temmuz 2008, 12:36:33 » |
nonda20
|
Alo Buraq Abi Ne Werirseniz Yapmaya Hazırım ve Görewimi Kurallara Uyarak Yaparım Gereğini Arz Ederim...
|
|
|
|
|
|
XxX...SerKan...zZz
|
|
|
« Yanıtla #26 : 20 Temmuz 2008, 15:37:26 » |
beyazalex
|
Alo Buraq Abi Ne Werirseniz Yapmaya Hazırım ve Görewimi Kurallara Uyarak Yaparım Gereğini Arz Ederim...
arkadaşım lütfen türkçeyi doğru kullanalım w yerine v yazabilirsin mesela
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #27 : 21 Temmuz 2008, 10:09:47 » |
Buraq
|
Önce düzgün ve doğru konuş sonra ben ne verirsem değil sen neler yapıyorsun onu söyle
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #28 : 23 Temmuz 2008, 15:52:10 » |
burak007
|
Adı: Burak Yaşı:16 Şehri: İstanbul
* Face yapabiliyorum
Yüz çalışmaları bölümünde facelerim var.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #29 : 25 Temmuz 2008, 10:02:42 » |
Buraq
|
Pes team'a alındın..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|