« : 01 Mart 2008, 23:01:34 » |
Buraq
|
Sitemizde kendine güvenen, iyi bir patchmaker olmak isteyen arkadaşları bekliyoruz. kuralları 1- Şeffalık ilkemizden dolayı patcmaker sitede her yaptığı yamayı pessoccertr.com editörü başarılı bulduğu takdirde anasyafada yayınlar, her üye indirme hakkına sahip olur. Patcmaker yamayı göstermelik sunamaz 2- Patcmaker sitede korunur. Kimse hakaret, alaycı cümleler sarfedemez. Sarfedenler ihraç edilir. 3- Patchmaker uzmanlık alanına giren konularda üyelere yardımcı olmalıdır. şimdilik bu kadar
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 03 Nisan 2008, 17:07:58 Gönderen: Buraq »
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapAvatarınızı alttaki linkte bulunan konudaki gibi düzenlemeniz rica olunur. Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
« Yanıtla #1 : 05 Mart 2008, 20:47:17 » |
BuLi-X
|
Eet Gelmek Istyen arkýler baswursun
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 03 Nisan 2008, 17:19:59 Gönderen: Buraq »
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
« Yanıtla #2 : 16 Mart 2008, 14:18:46 » |
gokbjk
|
ben istiyorum ben face az uz yapabiliyorum option file yamaları kartabiliyoru
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 03 Nisan 2008, 17:20:32 Gönderen: Buraq »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #3 : 11 Nisan 2008, 21:11:32 » |
ReaLiSt
|
Reklam panosu ve face yapabiliyorum.Forma yapımını da öğrenmeye çalışmaktayım.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #4 : 12 Nisan 2008, 08:07:58 » |
Buraq
|
tmm neden olmasın aramıza hoşgeldin(En kısa zamanda yetkilerin verilecek)
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapAvatarınızı alttaki linkte bulunan konudaki gibi düzenlemeniz rica olunur. Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
« Yanıtla #5 : 20 Nisan 2008, 17:04:43 » |
WASD
|
BENDE YAPIYORUM
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #6 : 20 Nisan 2008, 17:05:56 » |
WASD
|
LÜTFEN ADMİNSTRATÖR OLABİLİR MİYİM
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #7 : 20 Nisan 2008, 17:16:29 » |
Buraq
|
Yetki istemek suçtur..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #8 : 22 Nisan 2008, 12:26:17 » |
ForeverLq
|
Buraq Ben serhat beni tanırsın bende görev almak istiyorum pesteamda.HD logo yapıyorum.Zaten sitenin rütbe logolarınıda ben yapmıştım buraq.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #9 : 22 Nisan 2008, 20:12:50 » |
Buraq
|
en kısa zamanda cevap verilecektir
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #10 : 20 Mayıs 2008, 09:56:03 » |
Quaresma7
|
bende isterim forma option ne verilirse yaparım:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #11 : 20 Mayıs 2008, 11:39:23 » |
Staruope
|
Değerlendirileceksin..
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
« Yanıtla #12 : 20 Mayıs 2008, 11:44:03 » |
Buraq
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #13 : 28 Mayıs 2008, 20:43:53 » |
BuLi-X
|
Burası Geyiğe Dondu Ben Eskı Görevimi İstiom:(
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #14 : 28 Mayıs 2008, 20:50:08 » |
Buraq
|
Eğer zamanında görevini yerinje getirseydin mükafatını kesin alırdın ama artık çok geç...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|