« Yanıtla #45 : 12 Nisan 2008, 13:42:56 » |
make54
|
YAV ARKİLER BEN KURMAYI BECEREMEDİM Bİ YARDIMCI NOLURSANIZ SEVİNİRİM BU PROGRAMLAMI ÇALIŞIYO...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #46 : 13 Nisan 2008, 11:44:10 » |
Buraq
|
kurulum linki var yamalar bölümünde
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapAvatarınızı alttaki linkte bulunan konudaki gibi düzenlemeniz rica olunur. Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
« Yanıtla #47 : 19 Nisan 2008, 20:42:55 » |
betito
|
yapıyorum tesekkurler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #48 : 20 Nisan 2008, 09:19:50 » |
Buraq
|
ne demek
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapAvatarınızı alttaki linkte bulunan konudaki gibi düzenlemeniz rica olunur. Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
« Yanıtla #49 : 22 Nisan 2008, 11:59:32 » |
ibrahim aydın
|
ben indiremiyrum vistaya nası indirecez bu imageshacktan bisiy anlamadım ben
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #50 : 22 Nisan 2008, 20:46:45 » |
Buraq
|
herşey orda açıkça verilmiştir eğer tekrar yapamıyorum derseniz yardımda bulunuruz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #51 : 24 Nisan 2008, 15:53:54 » |
|
|
|
« Yanıtla #52 : 24 Nisan 2008, 16:29:20 » |
djburaks
|
arkadşlar yapıoorm ama siyah bi ekran açılıo sora donuo. bi yardım edermisnz... bu arada buraq kardeş ellerne saglık cok guzel bir calısma..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #53 : 24 Nisan 2008, 21:14:24 » |
Buraq
|
hata yapmışsın bir yerde ondandır bendede olmuştu ilk kurduğumda yedeklerin varsa onları yükle yoksa baştan not:bu yama sadece bana ait değil 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #54 : 25 Nisan 2008, 11:45:10 » |
beyhan
|
ben birşey sormak istiyorum winning eleven 8 vardı bende arkadaşım bir paket yolladı we 11 e evirdi şimdi we11:pes 2008 aynı ben şimdi pes 2008 mi yoksa we 8 mi yaması eklicem oyuna
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #55 : 25 Nisan 2008, 16:03:02 » |
Eko_Doki
|
sağolasın kardeş
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #56 : 25 Nisan 2008, 16:05:45 » |
Buraq
|
sende sağol kardeş
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #57 : 28 Nisan 2008, 15:06:50 » |
|
|
|
« Yanıtla #58 : 28 Nisan 2008, 21:17:08 » |
Buraq
|
download linkleri en baş sayfayada mevcut
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #59 : 05 Mayıs 2008, 10:25:52 » |
XENECROSHINER
|
rapidshare e atamadınız mı şunu
valla hiçbişi anlamadım bu gaming access sitesinden
indiremedim uğrdaşılcak gibide değil
bi anlatım hazırlayın yani bu ne
emeginize yazık ya o kadar uğraştınız ama sallama bi siteye upload etmişsiniz
indiremiyorum