« : 11 Mayıs 2008, 20:56:56 » |
BuLi-X
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapİzinsiz Kulanılamaz [/color]
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
« Yanıtla #1 : 11 Mayıs 2008, 20:57:49 » |
Thugster
|
Çok teşekkürler +rep. 
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
« Yanıtla #2 : 12 Mayıs 2008, 18:31:12 » |
Buraq
|
bunu çoğu kişi bilir ama yeni atılanlar için iyi olmuş sağol
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapAvatarınızı alttaki linkte bulunan konudaki gibi düzenlemeniz rica olunur. Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
« Yanıtla #3 : 20 Mayıs 2008, 16:50:31 » |
Pes2008mania
|
Sağol.Ben biliyorum ama bilmeyenler için iyi bir klavuz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #4 : 27 Mayıs 2008, 18:31:56 » |
TehLikeLi_Madde
|
ya ben pesde kadro felan ayarlıyorum oyundan cıkınca kaydedılmıo . bu resımlerdekını mı yapcam anlamadım :S
|
|
|
|
|
|
RonaLdinhoResimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapRonaLdoResimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
« Yanıtla #5 : 28 Mayıs 2008, 10:51:41 » |
Buraq
|
Evet ama önce Save yapacaksın sonra olur
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapAvatarınızı alttaki linkte bulunan konudaki gibi düzenlemeniz rica olunur. Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
« Yanıtla #6 : 28 Mayıs 2008, 14:07:43 » |
Pes2008mania
|
bunu çoğu kişi bilir ama yeni atılanlar için iyi olmuş sağol
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #7 : 29 Mayıs 2008, 21:48:56 » |
Thugster
|
Bu konuyu anasayfaya portala koymak lazım, TSL PRO PATCH'te sürekli bu sorun ile uğraşıyoruz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #8 : 30 Mayıs 2008, 05:14:30 » |
emre392gs
|
teşekkürler bende biliyordum ama editten face yaptığın zaman bu yöntem işe yaramıyor
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #9 : 23 Temmuz 2008, 12:32:26 » |
nonda20
|
tehlikeli madde sana cevap yada herkese diyom pp joyu indirin kurun onla save load yapma işi kolay oluyor.pp joy programı yoksa save ve load yapsanız bile bi işe yaramaz .ppjoy programı olacak ancak öle save ve load.lanıyor.
|
|
|
|
|
|
XxX...SerKan...zZz
|
|
|
« Yanıtla #10 : 23 Temmuz 2008, 12:33:55 » |
nonda20
|
he bu arada arkadaşlar face yapmakta editten oluyor. edit den edit player head scan dan oluyor.ordan resim seçiyorsun.yakınlaştırma 4.2 den oluyo
|
|
|
|
|
|
XxX...SerKan...zZz
|
|
|
« Yanıtla #11 : 23 Temmuz 2008, 12:35:29 » |
nonda20
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
XxX...SerKan...zZz
|
|
|
« Yanıtla #12 : 23 Temmuz 2008, 12:38:13 » |
nonda20
|
|
|
|
|
|
|
XxX...SerKan...zZz
|
|
|
« Yanıtla #13 : 23 Temmuz 2008, 12:39:10 » |
nonda20
|
|
|
|
|
|
|
XxX...SerKan...zZz
|
|
|
« Yanıtla #14 : 23 Temmuz 2008, 12:39:49 » |
nonda20
|
arkadaşlar nasıl link ekleriz . bizsüürü size link paylaşım ederim.ama nasıl helpyardım
|
|
|
|
|
|
XxX...SerKan...zZz
|
|
|
|