Anasayfa  |  Forum  |  PES-WE  |  FIFA  |  CM-FM  |  SPOR  |  Download Center  |  Üye Ol  İletişim 

+ PesSoccerTr.Com Pes,Pes 2008,Pes 2009,Pes 2009 Yamaları » Pro Evolution Soccer Yama Forumları » PES 2008 Yamaları
 PES 2008 FORMA EKLEME RESİMLİ ANLATIM

Kullanıcı Adı: Beni Hatirla
Şifre:
Sayfa: [1]
Konu: PES 2008 FORMA EKLEME RESİMLİ ANLATIM  (Okunma Sayısı 253 defa)
« : 28 Haziran 2008, 13:38:42 »
Co-Admin

Konu Sayısı : 114
Üye No : 2399
Rep Gücü : Rep: 14

Üyelik Bilgileri E-Posta
PES 2008 FORMA EKLEME RESİMLİ ANLATIM

öncelikle GGS nin son versiyonunun PC mize kurulu olmasını tavsiye ederim GGS(GAME GRAPHİCS STUDİO)kurulduktan sonra çalıştırıp sol üst taraftan file sekmesinden open diyerek C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2008\img klasörünün içindeki cv_0.img dosyasını açarız.ardından(aşağıda örnek olarak Türkiye formasını verdim)importlamak istediğimiz takım formasını yani değiştirmek istediğimiz takım formasını seçeriz.Seçtiğimiz foramnın bin dosyası üzerine sağ tıklayıp import deriz ardından bizden importlamak istediğimiz formayı isteyecektir bizde hedef olarak internetten indirdiğimiz formayı gösteririz işlem tamam resimlerdende takip ederek bulabilirsiniz.

NOT:EĞER EKLEDİĞİNİZ FORMALAR OYUNDA GÖZÜKMÜYORSA EDİT VE OPTİON FİLE DOSYALARINI SİLİP OYUNA TEKRAR GİRİNİZ

Alıntıdır
« Son Düzenleme: 06 Temmuz 2008, 23:48:13 Gönderen: C.RONALDO » Logged

***FENERBAHÇE***
FENER+BAHÇE=ŞAMPİYON
Sayfa: [1]

Gitmek istediğiniz yer:  

Arsiv
MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.6 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC
vBulletin DarkRed Style Design by Buraq and Emir
XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!