Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin
Üye Ol veya
Giriş YapAvustralyalı yıldızın sadece kariyerli değil, aynı zamanda çok pozitif biri olduğunu belirten Ayhan, "Yüksek beklentilerimize cevap vereceğinden eminim" dedi.
Sakatlığı nedeniyle zor günler yaşadığını, ancak Linderoth ve kendisinin yokluğunda Mehmet Topal’ın çok başarılı işler
yaptığı söyleyen Ayhan, genç oyuncuya övgüler yağdırdı.‘Kötü başladı iyi bitti’
Galatasaray'ın başarılı futbolcularından Ayhan Akman, GSTV’ye yaptığı açıklamalarda, taraftarların ve camianın beklentilerini çok iyi bildiklerini ve bunu karşılayacaklarını söyledi. Tecrübeli futbolcunun çeşitli konulardaki görüşleri şöyle: “Geçen sezon yaşadığım sakatlıktan sonra bir bocalama dönemi geçirdim. Ancak çabuk toparlandım ve hem takımıma, hem de Milli Takıma elimden geleni vermeye çalıştım. Özetle, hem benim, hem de Galatasaray adına başarılı bir sezon geçirdiğimize inanıyorum.”
‘Mehmet Topal mükemmel’
“Mehmet Topal, Tobias’ın ve benim sakatlığımdan sonra o mevkiiyi iyi doldurdu. Verilen görevi en iyi şekilde yerine getirdi. Onun da şampiyonlukta çok büyük bir payı var. Milli Takım’da göstermiş olduğu performans da ortada. Bence gerçekten iyi bir sezon yaşadı. Çok iyi ve çok karakterli bir çocuk. Onun adına çok seviniyorum. Mehmet’ten o performansı beklemeyenler olabilirdi, ama biz onun futbol kariyerinin çok iyi gelişeceğini biliyorduk. Zaten yetenekleriyle bize bunu hep ispat ediyordu.”
‘Duruşu da katkı yapar’
“Kewell, Liverpool’da ve Leeds United’da oynamış başarılı bir futbolcu. Avustralya Milli Takımı’nın da kaptanlarından. Kendini Avrupa’ya ispat etmiş. O anlamda takıma çok şeyler katacağını düşünüyorum. Kariyer olarak da, duruş olarak da çok şeyler katabilir bize. İlk izlenimim çok pozitif bir arkadaş olduğu şeklinde. Zaten bizim de her bakımdan iyi futbolculara ihtiyacımız var. Galatasaray’ın da beklentileri en üst seviyelerdir. İnşallah o beklentilere cevap verir. Ben vereceğini düşünüyorum.”
‘Oynama yaşımız uzuyor’
“Önümüzde 1 ay gibi bir süre var. Bu dönemde en iyi şekilde hazırlanmak ve görev verildiğinde en iyisini ortaya koymak hedefimdir. Artık 35 yaşları futbolcu için fazla abartılı yaşlar değildir. Avrupa’da da böyle. Türkiye’de de yavaş yavaş 37-38’lere kadar arkadaşlarımız oynamaya başladı. Şu an 31 yaşındayım ve tabiÓ ki sakatlık olmazsa, Allah sakatlık vermezse oynamayı düşünüyorum. İnşallah bu sene taraftarların ve camianın isteklerini karşılayacağız. Onlar bizi desteklemeye devam etsinler.”