Anasayfa  |  Forum  |  PES-WE  |  FIFA  |  CM-FM  |  SPOR  |  Download Center  |  Üye Ol  İletişim 

+ PesSoccerTr.Com Pes,Pes 2008,Pes 2009,Pes 2009 Yamaları » Spor » Beşiktaş
 Beşiktaş filmle mesaj verecek

Kullanıcı Adı: Beni Hatirla
Şifre:
Konu Bilgileri
Konu Basligi Beşiktaş filmle mesaj verecek
Cevap Sayisi 0 cevap var
Okunma Sayısı 37 defa okundu.
Bu Konuyu Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sayfa: [1]
Konu: Beşiktaş filmle mesaj verecek  (Okunma Sayısı 37 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 31 Ağustos 2008, 10:20:24 »
PesSoccerTr
PST Kurucu

Üye No : 1303
Rep Gücü : 130
burak_delgado_17@hotmail.com _B_u_r_a_q_ _B_u_r_a_q_
Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
Beşiktaş filmle mesaj verecek

Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Nedim Sarsmaz, Turkcell Süper Lig'deki Antalyaspor maçında yaşanan olaylar sonrası, fair-play ruhunu anlatan bir tanıtım filmi hazırladıklarını söyledi.

Nedim Sarsmaz, BJK TV'ye yaptığı açıklamada, başkan Yıldırım Demirören'in, kendilerinden fair-play konulu bazı çalışmalar yapmalarını istediğini belirterek, "Antalya'da hem kendisine, hem taraftarımıza yönelik istenmeyen olaylar gerçekleşince, biz de yeni bir çalışma başlatma ihtiyacı hissettik. Fair-play ruhunu anlatan bir tanıtım filmi hazırladık. Bu statlarda yayınlanmak için hazırlandı" dedi.

Sportmenliğin bütün negatif duyguları yok eden bir olgu olduğunu ifade eden Sarsmaz, şunları söyledi: "Tanıtım filmi görsel uyarı şeklinde. Bunu yazılı olarak da deklare edeceğiz. Taraftarımızla da bütünleşip, fair-play konusundaki kararlılığımızı daha güçlü bir şekilde duyuracağız. Futbol ile şiddet bağdaşmıyor. Hazırladığımız filmde futbolun bütün unsurlarına; medyaya, antrenöre, idarecilere, taraftara, siyasetçileri sesleniyoruz. Bütün bu unsurlar üzerlerine düşeni yerine getirirse, futbolda şiddetin yavaş yavaş ortadan kalkacağına inanıyoruz."

"UEFA KUPASI'NDA HEDEF BÜYÜK"
Nedim Sarsmaz, bu sezon mücadele ettikleri UEFA Kupası'nda hedeflerinin büyük olduğunu söyleyerek, "UEFA Kupası finalinin İstanbul'da yapılacak olması, isteğimizi biraz daha artırıyor. Futbolcularımız çok arzulu. Biz böyle istekli oynadığımız zaman, bütün rakiplerimizle başa çıkabiliriz. Büyük veya küçük bütün rakiplerimize saygı duyuyor ve onları ciddiye alıyoruz. Gerçek performansımızı sahaya yansıtırsak, her rakibi yenebiliriz" şeklinde konuştu.

O     harfinden sonra gelen harf   Ö

K     harfinden sonra gelen harf   L

U     harfinden sonra gelen harf   Ü

L     harfinden sonra gelen harf   M

Avatarınızı alttaki linkte bulunan konudaki gibi düzenlemeniz rica olunur.
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
Sayfa: [1]

Gitmek istediğiniz yer:  

PesSoccerTr.Com Pes_2009 Arsiv
MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC
vBulletin DarkRed Style Design by Buraq and Emir
XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!