« : 03 Temmuz 2008, 19:51:35 » |
Thugster
|
Evet arkadaşlar yarışmamız başlamış bulunuyor, bu aylık sitenin kuruluşundan itibaren ki zaman dikkate alınacak, bir dahaki ay ise sadece bu ay için değerlendirmelerinizi yapacaksınız. Ayın üyesi 1 ay boyunca forumda özel haklara sahip olacak. Kendisine "Ayın Üyesi" şeklinde rütbe verilecek. Oylama başlasın, oyunuzu yöneticilerede verebilirsiniz.
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
« Yanıtla #1 : 03 Temmuz 2008, 20:07:30 » |
Pes2008mania
|
Star kendine oy atma olmasın.Ona göre benim oyum Beyazalex'e.Ve ya şöyle olsun.Forum istatistiklerinde ilk 10'a giren üyelerin ismi anket yapılarak ona eklensin. Örneğin: Bu ayın üyesi kim olsun? 0=Burak 0=Staruope (GÖNDER)
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 03 Temmuz 2008, 20:13:41 Gönderen: Pes2008mania »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #2 : 03 Temmuz 2008, 20:40:59 » |
beyazalex
|
bencede Forum istatistiklerinde ilk 10'a giren üyelerin ismi anket yapılarak ona eklensin.
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapAvatarınızı alttaki linkte bulunan konudaki gibi düzenlemeniz rica olunur. Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
« Yanıtla #3 : 03 Temmuz 2008, 20:44:41 » |
Pes2008mania
|
Hadi Star.Anket eklemek sana düşüyor.Bir an önce ekle de oylama başlasın.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #4 : 03 Temmuz 2008, 20:49:42 » |
Thugster
|
Anketi ekledim, 10 gün sonra kapanacaktır.
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
« Yanıtla #5 : 03 Temmuz 2008, 20:55:04 » |
BuLi-X
|
Herkese Hayırlı Ugurulu olsun Iyı Olan Kazansın
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #6 : 03 Temmuz 2008, 21:31:01 » |
|
|
|
« Yanıtla #7 : 03 Temmuz 2008, 21:32:13 » |
BuLi-X
|
1 Kısı dısında Herkes Kendıne Vermıs Ben Dahide ama Uye Ası Utunde Burda admınleırn ve Modların Iıs Olmaz Sadece Uyeleri Ekleyiniz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #8 : 03 Temmuz 2008, 21:35:21 » |
Pes2008mania
|
100% katılıyorum.Bencede öyle olmalı.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #9 : 03 Temmuz 2008, 21:38:24 » |
BuLi-X
|
Öbür Türlü Saçma Oluyor Uye Dıyoruz Admınler , Colar, Kurucular ve Yonetıcıler Geziyır:D hemde TOP10 sırlaması Gibi Olmus:d
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 04 Temmuz 2008, 23:01:52 Gönderen: C.RONALDO »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #10 : 03 Temmuz 2008, 21:52:59 » |
Pes2008mania
|
O zaman modlar ve adminler katılmasın.Çünkü herkes normal kullanıcılar arasından onları seçer.En iyisi normal kullanıcılar ve pes teamdakiler katılsın.Ama tabi oylama böyle devam ederse ben birşey yapamam.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #11 : 03 Temmuz 2008, 22:05:31 » |
BuLi-X
|
Sana Katılıyorum Pes08Mania
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #12 : 03 Temmuz 2008, 23:06:26 » |
Thugster
|
Anket böyle kalacak ve kalmalı, kaçtane forumda aktif rütbesiz üye gördünüz?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #13 : 04 Temmuz 2008, 09:34:41 » |
beyazalex
|
Anket böyle kalacak ve kalmalı, kaçtane forumda aktif rütbesiz üye gördünüz?
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapAvatarınızı alttaki linkte bulunan konudaki gibi düzenlemeniz rica olunur. Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
« Yanıtla #14 : 04 Temmuz 2008, 10:24:47 » |
Buraq
|
Staruopé olabilir gerçi hepiniz gözümde birincisiniz ama benim olmadığım anlarda tek başına adminlik yaptı buda zor birşey büyük bir sitede tek başına çalışmak ama bundan sonra seçilmler daha değişik olacak 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 04 Temmuz 2008, 10:31:27 Gönderen: Buraq »
|
|
|
|
|
|